.
News Image

Gunter Lamoot haalt Waagstuk... en zichzelf van onder het stof

Alles komt terug in 'Kan U De Vraag Nog Eens Herhalen'?
Oude quizvragen oprakelen en in een nieuw jasje steken: het wordt stilaan een specialiteit van Guga Baúl en Gunter Lamoot. In de derde aflevering van Kan U de Vraag Nog Eens Herhalen graaft Gunter o.a. in het archief van Waagstuk, waarin niet alleen de ellenlange vragen en de enorme longcapaciteit van presentator Luc Appermont opvallen. Gunter stuit ook op beelden van zichzelf, als piepjonge kandidaat in Waagstuk.

In de Remixronde, waarin spelletjes van gisteren een twist van vandaag krijgen, staat Waagstuk dan ook centraal. “We spelen deze keer Stukwaag”, kondigt Gunter aan. “In Waagstuk krijgt de kandidaat het antwoord en moet hij zelf de vraag geven. Wij spelen het omgekeerd en geven jullie de vraag, waarop je het antwoord moet geven.” Maar Gunter vond niet alleen verrassende quizvragen terug uit Waagstuk. Ook Reclame AUB, De IQ-Quiz en Safe komen aan bod.

Het BV-winkeltje is traditiegetrouw drie nieuwe Bekende Vragenstellers rijk: Zaki, de cijferende en letterende tv-legende, Siska Schoeters, bekend van de radio en die andere muzikale quiz Olalala, en Sergio Quisquater, alleen al door z'n achternaam een geschikte vragensteller. Aan kandidaten Jo Verstreken uit Hever, Kim Ghys uit Berchem en Thomas Van Geel uit Kalmthout om deze week te strijden voor een eigen plek in het televisiearchief.

Kan U De Vraag Nog Eens Herhalen? donderdag 25 mei om 20.35 op VTM.

Bio van Gunter Lamoot, Guga Baùl, Luc Appermont en Siska Schoeters

Bekijk ook deze items over Kan U de Vraag Nog Eens Herhalen?: