.
News Image

Gunter Lamoot presenteert : Family-Pack

De verzamelde werken van Gunter Lamoot: “7 years of Pure Genius” – “Uw Beste Vriend” – “Softie” en de nooit eerder uitgekomen “Rauwe Kloten” nu in 1 box.

De verzamelde werken van Gunter Lamoot: “7 years of Pure Genius” – “Uw Beste Vriend” – “Softie” en de nooit eerder uitgekomen “Rauwe Kloten” nu in 1 box.

Terwijl Gunter Lamoot voor een paar jaar het podium aan de kant schuift om een kerstspecial en tweede reeks van het bejubelde "Superstaar" (2BE) te maken, zijn alle liveshows (en extra’s) van deze vernieuwende comedy-pionier nu voor het eerst verzameld in een 4-delige dvd-box: FAMILY PACK. Meer dan 12 uur superieure onzin voor de halve familie! - Disc 1: 7 years of pure genius. Best Of 1999-2006. Uit de eerste pure standup-comedy jaren m.a.w. met alleen een micro en zonder attributen. Dat lief klein konijntje niet meegerekend. Met de ondertussen legendarische mongolen-routine. - Disc 2: Uw beste Vriend. Doorbraakshow met o.a. de introductie van Véronique en het omstreden K3-stuk waarmee Kristien Hemmerechts niet echt kon lachen. Met stukken uit deze voorstelling won Lamoot in 2005 Humo’s Comedy Cup en verrijkte hij ons cultureel erfgoed met de uitdrukking: "Auschwitz was ook goed in zijn genre". - Disc 3: Softie. In deze nostalgische voorstelling met weerhaken haalt Lamoot aan de hand van een resem privé-dia’s en geluidsfragmenten herinneringen op aan zijn eerste twaalf levensjaren. Trefwoord: palingpaté. - Disc 4: Rauwe kloten. Show over privacy, dingen herhalen en dingen uitrekken. Met Mr Mystery Man en Koen,Valerie & de kids (niet de Belgische punkgroep die vooral actief was eind jaren ’70 begin jaren ’80). Eindigt met een totaal van de pot gerukt duet met de piemel van Bent Van Looy. “Family Pack” vanaf 26/11 in de winkel! - Speelduur (shows + extra’s): 770 minuten