.
Gunther Levi
vrijdag 11 oktober 2024

Gunther Levi: “Mensen vragen of ik dit niet voor hen kan fiksen” 

Maar zo werkt het niet 

Niet alleen voor heel wat politici is het aftellen naar 13 oktober, ook voor acteur Gunther Levi zijn het spannende tijden. Hij komt op voor de lijst Hulshout op Punt.

Gunther kan je terugvinden op de lijst als Gunter De Batselier. Een bewuste keuze van de zanger. Iedereen in Hulshout kent hem tenslotte met zijn echte naam en niet per se onder zijn roepnaam.

Er moet natuurlijk ook promotie gemaakt worden en velen trekken daarvoor naar de markt. Maar dat is toch niet aan Gunther besteed. Al deelt hij wel flyers uit.

Volgens Dag Allemaal zijn de reacties overwegend positief en gaan de duimen omhoog voor Gunther. Hopelijk is dat ook meteen een goed teken dat ze voor hem zullen stemmen. Een oudere dame uit Hulshout is in elk geval overtuigd dat Gunther het goed zal doen.

“Nu al vragen heel veel mensen mij of ik niet dit of dat voor hen kan fiksen. Helaas, zo werkt het niet. Bovendien vergeten ze dat onze macht beperkt is omdat heel veel zaken op provinciaal, Vlaams, federaal of Europees niveau beslist worden”, klinkt het bij Gunther.

Bio van Gunther Levi

Meer Over:

Gunther Levi