.
Günther Neefs in Liefde Voor Muziek 2023
zondag 18 juni 2023

Günther Neefs: “Dat speelde toen heel erg”

Zijn vader werd maar 43

Toen Louis Neefs 43 jaar was kwam hij samen met zijn vrouw om in een auto-ongeluk. In de wagen zat ook Günther Neefs, hun zoon. Hij overleefde de klap gelukkig wel en is nu één van de bekendste zangers van ons land.

Günther is ondertussen gelukkig al ouder kunnen worden dan zijn vader. Toen hij 44 werd, kwam plots het besef dat hij ouder is mogen worden dan zijn vader.

“Vooral toen ik 43 werd, speelde dat heel erg. ‘Ik heb nu de leeftijd bereikt waarop mijn vader is overleden’, weet je wel. Mijn broer had dat ook. Een heel raar gevoel. Maar wat doe je eraan”, klinkt het in Primo.

Günther heeft er gelukkig geen angst aan overgehouden en heeft die angst ook niet toegelaten in zijn leven. Al moet hij toegeven dat hij soms wel eens erg bezorgd kan zijn.

“Toen mijn zonen met de auto begonnen te rijden, was dat een zorg, dat geef ik toe. Maar het was geen allesoverheersende angst. Toen ze voor de eerste keer met de fiets naar school reden, was ik ook bang. Maar je moet zulke dingen loslaten, anders maak je jezelf ziek.”

Bio van Günther Neefs

Meer Over:

Günther Neefs