.
Gunther Neefs
woensdag 13 maart 2024

Günther Neefs: “Het was er het ideale moment voor”

Hij gaat nog niet stoppen

Vorig jaar lanceerde Günther Neefs zijn album ‘De Kracht van muziek’. Het werd een compilatiealbum met heel wat nummers die Günther doorheen de jaren had uitgebracht. Maar een compilatiealbum betekent in dit geval niet het afscheid van Neefs.

“Ik hoop dat er nog veel moois op mijn pad belandt. Het was het ideale moment om voor mijn fans nog eens al hun geliefde liedjes uit mijn uitgebreide repertoire op te lijsten, en ook de nummers uit Liefde voor Muziek en enkele nieuwe songs aan te bieden op cd. Noem het 'een stand van zaken', want ik ben alweer een nieuw muzikaal concept aan het uitwerken dat begin volgend jaar het levenslicht moet zien”, zegt Günther in Story.

Wanneer de zanger op een podium verschijnt, dan zal dat altijd strak in het pak zijn. Het is een beetje zijn handelsmerk geworden.

“Na Liefde voor Muziek ben ik opnieuw in contact gekomen met e5, die mij en de muzikanten voor corona ook al gesponsord hadden voor onze podiumkledij tijdens de Route 66-tournee, en nu is er een nieuwe samenwerking. Ik heb er een eigen kledinglijn mogen ontwerpen, samen met creatieve professionals.”