.
Guy Penders
dinsdag 15 november 2022

Guy Penders uit ‘The Sky Is The Limit’: “Alleen daarom de moeite waard”

Hij spreekt Tom Waes tegen

Tom Waes heeft duidelijk niks met Dubai. Dat konden we afleiden uit interviews die Tom gaf naar aanleiding van het nieuwe seizoen van ‘Reizen Waes’.

Maar daar zijn heel wat bekende medemensen het niet mee eens. Voor hen is Dubai een paradijs op aarde, een plek waar ze tot rust kunnen komen en kunnen genieten. Zo ook Guy Penders. Hem kennen we uit ‘The Sky Is The Limit’.

“Is het Tom Waes of Tom Dwaas”, lacht Guy in Tv Familie. “Dubai is totaal niet zielloos, zoals hij zegt. Het is een stad met eindeloos veel mogelijkheden. Ik denk dat Tom niet op alle interessante plekken is geweest, maar dat hij de toeristische trekpleisters heeft bezocht.”

Guy vindt de uitspraken van Tom over de stad allemaal een beetje ongelukkig gekozen, en hoopt dat Tom alsnog een andere kijk krijgt over Dubai.

“Hier wonen trouwens meer dan 247 nationaliteiten. Maar over één ding heeft Tom alvast gelijk wanneer hij zegt dat er in Dubai het grootste aquarium, etc is. We hebben in Dubai wel degelijk alles in het hoogste, grootste en mooiste. Daarvoor alleen al i Dubai een bezoek waard.”

Download onze app voor Android of iOS