.
Guy Penders
zondag 20 november 2022

Guy Penders uit ‘The Sky Is The Limit’: “Daar wordt ze gewoon verkracht”

Maar niet in Dubai

In een recent interview met Tom Waes sprak hij volop over het nieuwe seizoen van ‘Reizen Waes’. Daarin praatte hij ook over Dubai, een stad waar hij maar weinig feeling mee heeft en die hij niet meteen direct opnieuw zou bezoeken.

In dat interview gaf Tom alleen maar zijn mening over de stad, en die mening kon bij sommigen op weinig bijval rekenen. Zij geven Tom volledig ongelijk.

“Er is hier qua cultuur heel wat te doen. En kunst is er ook zeker te vinden. Maar je moet je uiteraard niet verwachten aan middeleeuwse gebouwen. Ik zie Dubai vooral als vernieuwend. We zijn de stad van de toekomst, een stad van superlatieven”, zegt Guy Penders (‘The Sky Is The Limit’) in Tv Familie.

Guy woont veel liever in Dubai dan in België en dat vooral door de andere mentaliteit die in Dubai hangt. De stad is ook een pak vrouwvriendelijker.

“Als mijn vriendin na negen uur ’s avonds over de Antwerpse Meir loopt, wordt ze verkracht of beroofd. In Dubai kan ze zonder probleem op straat ’s nachts. Ze zal zelfs niet worden nagefloten. Mensen zijn ook enorm beleefd in Dubai. Vloeken is hier zelfs verboden bij wet. Veel Europese steden mogen gerust een voorbeeld aan Dubai nemen.”

Download onze app voor Android of iOS