.
Hanne Troonbeeckx
vrijdag 31 mei 2024

Hanne Troonbeeckx: “Er moet mij iets van het hart”

Ze is het beu

Net zoals veel bekende Vlamingen zit ook Hanne Troonbeeckx op sociale media. Daar deelt ze allerlei zaken wat ze denkt dat interessant kan zijn voor haar volgers of wat gewoon leuk is om te delen.

Hanne heeft best veel volgers, maar niet iedereen lijkt haar te volgen met de juiste bedoelingen. Er zijn heel wat mensen die het niet kunnen laten om negatieve commentaren te posten en dat is Hanne een beetje beu.

“Er moet mij even iets van het hart”, begint ze haar Story op Instagram. “Ik heb een hekel aan social media. Nie per se aan social media zelf, maar wel aan jullie, de volgers. Althans, de helft ervan. “

Dat is een behoorlijk straffe uitspraak, maar Hanne legt het graag uit. De ene helft vindt ze superlief en van hen krijgt ze vaak positieve reacties. Maar dan is er die andere helft die het niet kan laten om negatief te doen.

“Wat een commentaar. Ik heb het zo gehad. Bol het gewoon allemaal af. Als jullie in het echte leven mensen niet leuk vinden, dan trekken jullie daar toch niet mee op. Dus ga weg, volg mij niet meer, en laat mij alstublieft met rust”, vraagt Hanne heel lief.

Bio van Hanne Troonbeeckx

Meer Over:

Hanne Troonbeeckx