.
News Image

Hanne Troonbeeckx: 'huilend tribune verlaten'

Crazy bitch verpest avond Hanne Troonbeeckx.

 


Het moest een gezellig weekendje Londen worden voor Hanne Troonbeeckx. De presentatrice had enkele dagen uitgetrokken om in de Britse hoofdstad te gaan genieten van het concert van P!nk. Maar één iemand zorgde ervoor dat Troonbeeckx huilend de tribune verliet.

Afgelopen weekend stond P!nk twee opeenvolgende avonden in het Wembleystadion en voor één van die concerten had Hanne Troonbeeckx tickets weten te bemachtigen. En als je dan toch in Londen bent, dan probeer je toch wat van de stad te zien, niet? “Londen, wat was je heerlijk. Aan culinaire adressen geen gebrek! En dito voor het shoppen... Ik heb de Primark ontdekt (daarvoor moet je dus naar Londen gaan)”, lacht Hanne woensdag op Instagram. “Ik kreeg intussen ook het nieuws dat ik geslaagd ben voor mijn opleiding tot coach!! En ik maakte kennis met een crazy bitch”, schrijft Troonbeeckx op Instagram. Eén van de andere bezoekers aan het concert schold haar namelijk uit. “Ik mag haar zo noemen want een wildvreemde jonge dame begon me uit te schelden tijdens het concert van Pink . Ik mocht niet naar haar kijken.. Brulde ze tegen me. Opnieuw en opnieuw”, vult Hanne aan. “Daarna begon ze me te kleineren. Ze heeft ook mijn arm bijeen gepitst. Hij ziet er 3 dagen later nog steeds rood van. Toegegeven, daar was ik even niet goed van. Ik heb de tribune huilend verlaten”, schrijft Troonbeeckx op Instagram.

Het gedrag van de andere dame was ook anderen niet ontgaan en dus werd er ingegrepen. “De security heeft haar wel het stadion uitgezet. En P!nk heeft alles meer dan goedgemaakt!”, weet Hanne.

Dat mensen verzuurd reageren op de sociale media, dat weet ondertussen iedereen. Deze op het eerste zich onschuldige post zorgt ondertussen voor een giftige reactie. “PRIMARK? ben je niet beschaamd om dit dan nog publiek toe te geven dat je plastic koopt door kinderarbeid en sweatshops geproduceerd?”, vraagt één van haar volgers zich af.


Bio van Hanne Troonbeeckx

Meer Over:

Hanne Troonbeeckx