.
K3
zondag 19 november 2023

Hanne van K3: “Dat is toch een beetje jammer”

Maar ze vindt troost

K3 heeft een eigen feest-kledingcollectie in de winkel. Speciaal voor JBC ontworpen ze kledij voor de feestdagen en dat volledig naar hun eigen stijl. Binnenkort lopen er dus heel wat kinderen rond in de kledij van de meisjes.

De kledij zal enkel in kindermaten beschikbaar zijn, zodat het voor de meisjes van K3 zelf toch nog een beetje exclusief blijft om te dragen. En net zoals het echte K3-kledij betreft, horen de kleuren ook allemaal bij elkaar.

“Dat was supermaf: we hadden alle drie in onze moodboards toevallig heel veel groen. Eigenlijk is dat tijdens de eerste meeting al meteen afgeklopt. We gaan voortborduren op dat groen en dan zien we wel wat er verder uitkomt. We wilden alle drie groen, maar toch net een beetje anders. Dat kwam perfect uit. Ik zag dit stofje al op de eerste meeting. Ik zei: Oh my God, dat vind ik supermooi, d at wil ik ergens in mijn outfit. Uiteindelijk is het in deze outfit in de mouwtjes verwerkt, en de andere outfit in het rokje”, lacht Julia in Het Belang Van Limburg.

Helaas voor Hanne kan ze haar zoontje Julien de kleren niet laten dragen. Ze is niet meteen van plan om hem in één van de jurkjes te steken.

“Als ik de collectie zie, dan denk ik echt: het is zó mooi om je kindjes aan te doen. Een beetje jammer dus, maar er gaan duizenden andere kinderen mee rondlopen. Dat vind ik ook heel tof. Al gaat mijn outfit ook wel voor jongens. En er is ook een uniseks trui.”