.
K3
zondag 10 juli 2022

Hanne Verbruggen: “K3 was bijna verongelukt”

Ze mochten niet panikeren

Iets meer dan een half jaar geleden werd Julia Boschman het nieuwe K3’tje. Ondertussen lijkt het alsof het nooit anders is geweest. Tijdens ‘K2 zoekt K3’ hadden Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn had vaak over de urenlange autoritten en zo hebben ze er al een paar opzitten.

“We kletsen dan ook heel wat af. Al liggen we ook heel vaak gewoon te slapen”, lacht Julia Boschman in Dag Allemaal.

Maar er zijn ook chaotische autoritten en eentje wilde Hanne graag vertellen. “Er zat plots een grote tor in Marthes haar. Wij begonnen daar met drieën te flippen, waarop onze manager zei dat we rustig moesten blijven. Tot hij zag hoe groot dat beest was en hij zelf begon te flippen. En hij zat aan het stuur, het scheelde niet veel of K3 was verongelukt”, lacht Hanne.

Dit najaar trekken de dames van K3 naar Nederland voor het vervolg van hun ‘Kom Erbij’-tour. En dat wordt erg spannend voor Hanne, en dat kunnen we misschien wel letterlijk nemen.

Het enige verschil met de tour in Vlaanderen is dat de outfits wat ruimer zullen zijn. Door mijn zwangerschap pas ik niet meer in alle jurken. En de choreografie zal ook wat simpeler gemaakt worden. Een lift met een bolle buik is niet zo vanzelfsprekend.”

Bio van K3

Meer Over:

K3

Bio van Hanne Verbruggen, Julia Boschman en Marthe De Pillecyn