.
Hans De Munter
woensdag 16 oktober 2024

Hans De Munter: “Hij is een goede leerling”

Hans bedoelt het goed

Met Hans De Munter staat er een nieuwe acteur op de set van ‘Milo’. Hij is te zien als Georges, de vriend van Alice. De rol van Georges is een heel wat vriendelijkere rol dan de verschillende rollen die hij al heeft mogen spelen.

Denk maar aan Dimitri uit ‘Wittekerke’ of Swerts uit ‘Thuis’. De jeugd zal hem dan weer kennen als Rocco uit ‘Ghost Rockers’, ook geen al te braaf mannetje.

Hans heeft al vaak met jonge mensen mogen samenwerken, waaronder Michiel De Meyer, Jelle Cleymans en nu opnieuw met Juan Gerlo. En zij leren nog heel wat bij van een oude rot in het vak.

“Ik ben geen kwaaie, maar als ik iets kan verbeteren, zeg ik dat. Zo heb ik Jelle Cleymans erop gewezen dat ze tijdens de oorlog nog geen 'sorry' of 'shit' zeiden, da's pas na de bevrijding ingeburgerd geraakt”, vertelt Hans in Dag Allemaal.

Zo kan Hans wel eens als moeilijk iemand om mee samen te werken worden gezien, maar zijn collega’s vinden net van niet. “Ach, ik geef gewoon tips, en die jonge gasten doen ermee wat ze willen. Maar Jelle is een goeie leerling.”

Bio van Hans De Munter

Meer Over:

Hans De Munter Milo