.
Hans Otten
donderdag 12 september 2024

Hans Otten”: Dan komen ze niet meer terug”

Dat gaat niet

Op televisie is Hans Otten niet meer zo vaak te zien op televisie als vroeger. Al is daar met ‘De Verraders’ weer wat verandering in gekomen. Hij heeft naast zijn televisiewerk ook een luxueus hotel-restaurant in Antwerpen dat hij samen met zijn vrouw uitbaat.

“Naast de boel managen en het juiste personeel zoeken verzorg ik ook alle communicatie en klantenrelaties - de pr, zeg maar. Ik organiseer trouwens weleens kleine concerten, en zelfs stand-upcomedyavonden. Jeroen Verdick heeft hier al gestaan, en Jade Mintjens, en die polies, Vincent Voeten. Zeer tof, al moet ik eerlijk bekennen dat stand-upcomedy niet altijd een match is met ons publiek”, zegt hij eerlijk in Humo.

Hans Otten heeft het zeker niet slecht gedaan de voorbije jaren, maar het waren dan ook acht intense jaren om zich daarmee bezig te houden. De eerste drie jaren kreeg hij wel de hulp van sterrenchef Viki Geunes.

“Vergis je niet: de zaak is wel van ons, maar het pand niet - de eigenaars willen het niet verkopen. En we mogen dan wel succesvol en rendabel zijn, het zijn bepaald geen makkelijke tijden voor de horeca. De loonkosten swingen de pan uit, en ook de prijs van sommige producten is met 30 à 40 procent gestegen. En je kunt niet alles doorrekenen aan je klanten, want dan komen ze niet meer.”

Bio van Hans Otten en Jeroen Verdick