.
Hans Otten
zaterdag 12 oktober 2024

Hans Otten: “Het doet de kandidaten spartelen” 

Het ging er heel emotioneel aan toe 

Hoewel veel kandidaten zich voornemen om zichzelf te blijven tijdens een programma als ‘De Verraders’, lukt dat soms moeilijk. Ook Hans wilde zich niet anders voordoen. Hij heeft vroeger genoeg een rolletje moeten spelen.

“Ik had 't er vroeger soms al moeilijk mee. In 'De Verraders' zien de mensen dat ik ook maar een mens ben die de bal al eens misslaat”, zegt hij in Dag Allemaal.

Hans heeft zijn imago altijd goed bewaakt, want dat hoorde zo in zijn job. Hij moest nu eenmaal de ideale schoonzoon zijn, een tikkeltje afgeborsteld en met de perfecte tongval.

De gewezen presentator is een sterke bondgenoot, maar heeft William Boeva nog niet in de gaten als verrader. Integendeel zelfs, hij zag hem als zijn vertrouwenspersoon.

“Geen haar op mijn hoofd zag in hem de originele verrader. Maar de wissel van verraders doet de kandidaten spartelen, de stress duwt hen zelfs weer richting slechte, oude gewoontes. Zo greep Ingeborg, na 30 jaar te zijn gestopt, tijdens de opnamen terug naar de sigaret. 'Hans Otten was mijn 'dealer', nadien ben ik er wel weer mee gestopt’”, lacht Hans.

Bio van Hans Otten

Meer Over:

Hans Otten