.
Harry Schurmans en Olga Zelenko
zondag 30 juli 2023

Harry (The Sky Is The Limit): “Dat ging niet voor mij” 

Foefelen met de baby erbij ging niet 

Een jaar geleden werden Harry en Olga (The Sky Is The Limit) voor de eerste keer ouders van een dochtertje Cataleya. Ook voor hen was de komst van een eerste kindje bijzonder intens.

“De eerste maanden sliep ik maar enkele uren per nacht. Cataleya werd telkens om drie uur ’s nachts wakker en daarna kon ik de slaap niet meer vatten. Ze vraagt nog steeds rond vijf uur ’s ochtends voeding, maar dan slaapt ze verder tot acht uur. En Harry blijft maar rustig doorslapen”, lacht Olga in Story.

Hoewel Harry en Olga hadden afgesproken dat Olga ’s nachts zou opstaan, had Olga toch nooit gedacht dat Harry dat heel letterlijk zou nemen. Bovendien heeft Cataleya ook veel invloed op het privéleven van het koppel.

“Vroeger werden we in het weekend ‘lepeltjesgewijs’ wakker en konden we uren ‘vergaderen’ in bed. Nu vraagt onze dochter ’s ochtends alle aandacht. Één keer hebben we geprobeerd om te ‘foefelen’ terwijl Cataleya wakker was. Maar dat ging niet voor mij. Sinds ze op haar eigen kamer ligt, gaat het opnieuw beter tussen de lakens.”

Bio van Olga Zelenko en Harry Schurmans