.
News Image

Helmut Lotti heeft cashprobleem

Geldtekort steekt stilaan de kop op

Als moslims scheiden, dan is de man verplicht om voor zijn ex een huis te kopen. “Ik heb dat voor elke ex gedaan. Het resultaat is dat ik lang niet zoveel centen meer heb als iedereen denkt. Ik moet opletten”, zo vertelt Helmut Lotti aan Het Laatste Nieuws.

“Na twee coronajaren heb ik zelfs stilaan een cashprobleem. Als artiest leef je van liveoptredens. Die vielen weg, dat was rampzalig. Ik kan bepaalde dingen nu zelfs niet doen omdat ik er geen geld voor heb”, onthult Helmut Lotti.

Toch wil hij niet klagen. “Ik heb gelukkig wat bezittingen en ik kan nog altijd zorgen voor de mensen aan wie ik dat beloofd heb. De rechte lijn: daar moet je altijd voor zorgen”, aldus Helmut.

Bovendien is corona terug wat naar de achtergrond verdwenen.

Helmut heeft zijn manager Piet nodig om de dingen juist in te schatten. “Ik ben een autist. Ik weet niet wanneer ik ‘ja’ en ‘nee’ moet zeggen. Had ik mijn positie wél gekend, ik was nu veel rijker geweest. Ik had zoveel geld niet uitgegeven aan mensen die dat niet verdienden en ik zou mijn echtscheidingen anders hebben aangepakt”, aldus Helmut Lotti aan Het Laatste Nieuws.

Bio van Helmut Lotti en Piet Roelen