.
Helmut Lotti
maandag 19 december 2022

Helmut Lotti: “Ik ben nooit handtastelijk geworden”

# MeToo en positiemisbruik

Helmut Lotti houdt niet van platte humor. Maar ook niet van zatte mensen. Die verliezen volgens hem te vaak hun waardigheid.

“Ik ben twee keer in m’n leven iets te vrijpostig geweest tegen een vrouw toen ik had gedronken, maar ik ben nooit handtastelijk geworden”, zo vertelt Helmut Lotti aan Het Laatste Nieuws.

Volgens hem heeft hij twee keer té duidelijk laten merken aan een vrouw dat hij haar zag zitten. “Maar ik heb me daar achteraf in beide gevallen voor verontschuldigd en ik heb me nooit misdragen”, verklaart Helmut Lotti.

“Er is geen enkele vrouw die kan zeggen dat ik haar bepoteld heb. Je gaat mij nooit betrappen op een #MeToo. Bestaat niet. Ik maak geen misbruik van m’n positie”, verklaart Helmut op aan Het Laatste Nieuws. Volgens hem is dat ook niet mogelijk gezien hij door zijn autisme zijn eigen positie ook niet verstaat, want dat vertelt zijn manager Piet Roelen hem vaak.

Zowel Piet als zijn moeder hebben het leven van Helmut Lotti bepaald en zijn bijgevolg zeer belangrijke personen in zijn leven.

Bio van Helmut Lotti en Piet Roelen