.
Helmut Lotti
zaterdag 20 augustus 2022

Helmut Lotti opgelucht: “30 jaar in de tijd teruggegooid”

Ze stonden samen aan het podium

Het was iets wat we niet meteen nog hadden verwacht, maar het was wel mooi om te zien. Kimberly Grosemans was ooit de vrouw van zanger Helmut Lotti, tot de twee in een vechtscheiding terecht kwamen. De liefde was over en het leek alsof de twee niet meer door één deur konden.

Tot voor kort, want plots verscheen Kimberley aan de zijde van Helmuts mama op een optreden. Tijd heelt alle wonden zegt men wel eens en dat lijkt bij deze familie overduidelijk te kloppen?

Toen Kimberley en Helmut uit elkaar gingen, kreeg zij een grote som geld van hem. Iets wat ze investeerde in een grote villa en een zwembad. Maar vanaf dan liep het helemaal fout. Kimberley kreeg het ontzettend moeilijk en kwam samen met hun dochter Messalina terecht in armoede.

In 2014 besloot Kimberley om de villa te verkopen en zo de schulden van de voorbije jaren te betalen. Ze maakte meteen een nieuwe start in haar leven. En daar lijkt nu een nieuw hoofdstuk bij te komen.

Eentje waarin de verzoening met Helmut een grote rol speelt. Helmut postte een foto van zijn moeder en Kimberley op het concert en geeft hiermee aan dat de plooien zijn glad gestreken. “Dit betekende heel veel voor mij. Mijn ma en onze Eddy en Kimberly met haar beste vriendin Sabina, samen voor het podium. Ik werd meer dan 30 jaar teruggegooid in de tijd, en het voelde goed”, citeert Dag Allemaal Helmuts woorden

Bio van Helmut Lotti

Meer Over:

Helmut Lotti