.
Metejoor
maandag 16 oktober 2023

HEMA lanceert Metejoor pop-up store op Meir in Antwerpen

Fans gaan hier massaal op afkomen.

Op maandag en dinsdag 30 en 31 oktober, aan de start van de herfstvakantie, transformeert de bovenverdieping van het pand van HEMA op de Meir in Antwerpen tot een heuse Metejoor pop-up store. Fans vinden er gedurende twee dagen unieke merchandise artikelen en kledij van de populaire Vlaamse artiest. Metejoor geeft op maandag 30 oktober zelf het startschot en neemt de tijd om fans te ontmoeten. De activatie komt er naar aanleiding van Metejoors nieuwe album ‘Joris’ en zijn eerste solo-optredens in het Antwerpse Sportpaleis op 3 en 4 november.

“We kijken er erg naar uit om de Metejoor fans te ontvangen in onze HEMA op de Meir! Normaal is het assortiment merchandise enkel op de concertlocatie te koop, dus deze voorverkoop in de winkel is best een unieke beleving voor onze bezoekers.”, aldus Kim Ratajczak, Marketing Manager bij HEMA.

De Vlaamse artiest Metejoor wint de laatste jaren fel aan populariteit en lanceerde na zijn succesvol debuutalbum zijn tweede album ‘Joris’ op 29 september. Dit album, genoemd naar zichzelf, reflecteert persoonlijke en emotionele verhalen. Zo is de koploper van het album, ‘Eigen Schuld’, een zeer diepzinnig lied.

“Ik ben heel fier dat een van de grootste winkels van HEMA binnenkort wordt omgetoverd tot een Metejoor pop-upstore! We gaan het pand op de Meir in Antwerpen helemaal inpakken met de leukste merchandise van Metejoor. En wat ook de moeite is... Liefhebbers kunnen, naast de CD van mijn nieuwe album 'Joris', ook de vinyl-versie ervan terugvinden in de pop-upstore. Ik kijk er enorm naar uit en ik kan niet wachten om iedereen daar te ontmoeten.”

Wie graag het succes van Metejoor meeviert en als eerste de unieke merchandise artikelen ontdekt, is welkom aan de HEMA op de Meir op maandag 30 oktober. Daarnaast heeft HEMA nog een verrassing in petto. Wie op dinsdag naar de pop-up komt maakt kans op een golden ticket voor een van Metejoors concerten op 3 en 4 november in het Sportpaleis.

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor