.
Herbert Flack
zondag 30 april 2023

Herbert Flack: “Dat is een aanslag op mijn lijn”

Hij moet elke avond pizza eten

Het is lange tijd stil geweest rond Herbert Flack, maar hij is terug. Hij is vanaf juni te zien in ‘Assisen V: De Pizzamoord’. Hij staat sinds lange tijd nog eens terug in het theater en daar heeft hij zin in.

Daar zal hij Vincent Boulanger spelen, een radiopresentator die sterft aan en vergiftigde pizza. “Het wordt een aanslag op mijn lijn. Ik probeer op mijn gewicht en conditie te letten, maar als je elke avond een pizza moet eten”, lacht hij in Dag Allemaal.

Herbert wordt gelukkig van het idee dat hij binnenkort terug op een podium mag staan. Hij heeft goeie herinneringen aan Theater Elckerlyc waar hij nog heeft meegespeeld in de Winterrevue.

“Daar heb ik staan zingen en dansen met een zotte bende, en ook met Carry Goossens hebben we hier voor volle zalen gespeeld. En dan waren er de twee ‘Aspe’-stukken… “

Flack ziet gelijkenissen tussen ‘Assisen’ en de Aspe-theaterstukken. Al is er één groot verschil. Dit keer onderzoekt hij de moord niet, maar is hij zelf het slachtoffer van de moord. “Ik kijk al uit naar de interactie met het publiek en met mijn collega’s. Dat is een nestje waarin je een paar weken vertoeft. En ik wil vooral laten weten dat ik weer beschikbaar ben en veel goesting heb.”

Bio van Herbert Flack

Meer Over:

Herbert Flack