.
Herbert Flack in Familie - aflevering 6868
zaterdag 20 mei 2023

Herbert Flack: “Het is gewoon niet te doen”

Hij verloor zijn vrouw

Binnenkort is Herbert Flack weer te zien in het theater. Hij speelt mee in ‘Assisen V: De Pizzamoord’. Het is één van zijn eerste bezigheden sinds de dood van zijn partner Fabienne in 2020. Ze kwam ten val in Spanje.

De avonturen en verhalen van op de set en achteraf zal Herbert nu niet meer met Fabienne kunnen delen. Iets wat hij anders na de voorstelling altijd deed.

“Het drama een plaats geven, is niet gemakkelijk. Het is niet te doen. Het gaat niet louter om emoties. Als ik thuiskwam na een repetitie of een voorstelling zat Fabienne te wachten. Nu is ze er niet meer. Ik word geconfronteerd met mijn bestaan. Mijn hele parcours legde ik 34 jaar af met haar”, zegt Herbert in Gazet van Antwerpen.

Flack kon alles aan Fabienne kwijt en ze hadden aan één blik voldoende om te weten wat ze dachten of dat er iets scheelde.

“De eerste keer dat ik alleen thuis kwam na een voorstelling, bleef ik haken in mijn kostuum, dat ik altijd meenam naar huis. Ik viel voor mijn eigen deur tegen de grond. En vroeg me af wat er toch scheelde met mij.”

Bio van Herbert Flack

Meer Over:

Herbert Flack