.
Herbert Flack in Familie - aflevering 6851
dinsdag 16 mei 2023

Herbert Flack krabbelt overeind na een moeilijke periode

Hij staat weer op de planken

In juli is het drie jaar geleden dat Fabienne, de vrouw van Herbert Flack ongelukkig ten val kwam in Spanje waarbij ze haar leven verloor. Sindsdien was het enorm stil rond Herbert Flack en hij had tijd nodig om te rouwen.

Bovendien moest hij ook een rug operatie ondergaan waardoor hij een tijdje immobiel was en niet zomaar meer alles kon doen.

“Ik moest hier alleen door en mezelf oppeppen, want ik ben mijn grootste supporter kwijt. Fabienne kon me afremmen indien nodig, maar ook stimuleren en motiveren. Dat heb ik niet meer, waardoor mijn hoofd soms één grote mallemolen is”, bekent Herbert in Gazet van Antwerpen.

De voorbije jaren stond Herbert wel af en toe op de planken, zoals in 40-45, maar minder vaak dan vroeger. Gelukkig heeft hij nu zijn rol in ‘Assisen V’ in theater Elckerlyc in Antwerpen.

“Ik kijk er naar uit. Het wordt een rolletje om van te smullen. Ik besef ook dat ik me niet kan blijven opsluiten. Spelen is voor mij ook een medicijn. Dus ik ben heel benieuwd naar de mooie rollen die hopelijk nog op mijn pad komen. Ik heb veel goesting om weer te werken.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Herbert Flack

Meer Over:

Herbert Flack