.
Herbert Flack in Lisa - aflevering 62
donderdag 25 mei 2023

Herbert Flack: “Mijn wereld is mee de ravijn ingestort”

Het drama gebeurde in Spanje

Het zijn moeilijke jaren geweest voor Herbert Flack. Zijn partner Fabienne overleed in 2020 en daardoor kwam Herbert geheel onverwachts alleen te staan. Hij weet als geen ander wat Hugo Sigal nu doormaakt.

“Ik kan me helemaal spiegelen aan wat hij voelt, alleen was mijn reactie het tegenovergestelde. Hugo lijkt er gemakkelijker over te kunnen praten, ik zonderde me af van de wereld”, bekent Herbert in Gazet van Antwerpen.

Fabienne overleed midden in corona en Herbert stond er dus een lange tijd helemaal alleen voor. Hij mocht net zoals iedereen niemand zien en kinderen, broers of zussen heeft hij helemaal niet.

“Gelukkig was er de familie van Fabienne. Zeker haar neef Olivier is een schat van een jongen die me ontzettend heeft geholpen. Hij heeft het DNA van Fabienne.”

Herbert praat dan wel niet graag over het verlies, hij beseft dat praten ook nodig is. Fabienne kwam dramatisch ten val in Spanje en het is een beeld die voor altijd op Herberts netvlies gebrand zal staan. “Mijn wereld is mee dat ravijn ingestort. Ik praat daar niet gemakkelijk over.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Herbert Flack

Meer Over:

Herbert Flack