.
News Image

Herentals Feest zet Def Dames Dope op affiche

En er is nog heel veel meer!


Herentals Feest heeft de artiesten reeds bekendgemaakt die erbij zullen zijn op 28 juli.



Zoals gewoonlijk worden in de namiddag vooral de kinderen verwend met drie zingende tieners die zich Trilax noemen. Tussen 15.15u en 16u zetten de Ghost Rockers de Markt in lichterlaaie met hun live-band. Een half uurtje later sluit The Crazy Disco Show For Kids het namiddaggedeelte af.



Het volwassengedeelte wordt op gang getrapt met een knaller van formaat! 75 minuten lang staat Christoff met zijn live-band op het podium. Komende zomer zal hij toeren doorheen Vlaanderen met zijn Hartslag Zomertour en die krijgen ze dus in Herentals te zien en te horen. Uit het Verenigd Koninkrijk komt de tribute band Killer Queen, die 25 jaar na het overlijden van Freddie Mercury een soort eerbetoon zal brengen aan hem en aan de formatie Queen. Met Level Six worden er 90 minuten lang vele originele en eindeloze medley's gebracht. Jo Hens (Familie) en Katerine Avgoustakis (Star Academy) brengen als zangers ook nog 4 muzikanten mee om hun gloednieuwe show Unleash TheBeats voor te stellen.

Ondertussen is het dan al 23.30u en gaat Def Dames Dope met de zussen Larissa en Axana samen met enkele sexy en coole dansers in hun kielzog nog door tot middernacht. Helemaal afgesloten zal er zoals de vorige jaren worden door The Nasty Deejays.

De presentatie is net als al vele jaren in handen van Caren Meynen.



Op 28 juli is de Markt van Herentals dus the place to be. En de inkom is GRATIS!



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Star Academy

Meer Over:

Familie Star Academy