.
Herman Brusselmans
maandag 15 augustus 2022

Herman Brusselmans: “Dat moet veranderen als de baby er is”

Ze maken nooit zelf eten

Samenwonen met je partner betekent voor heel wat koppels ook elke dag gezellig samen koken. Maar niet voor Herman Brusselmans en zijn partner Lena. Zij kiezen ervoor om elke dag uit eten te gaan.

“Wij gaan altijd, maar dan ook altijd uit eten. Zonder overdrijven: sinds we hier samenwonen, hebben we al meer dan 260 Gentse restaurants bezocht. Natuurlijk, zodra het kind er is, zal dat moeten veranderen. Maar we zien wel hoe we het gaan oplossen. Koken gaan we alleszins niet doen, want dat haten we allebei”, lacht Herman in Humo.

Naast koken zijn er nog meer zaken die Herman verafschuwt in het leven, zoals traagheid. “We zijn 4 dagen naar Berlijn geweest, en bij het inchecken in ons hotel was de gast achter de balie zo tergend traag op zijn klavier aan het tikken dat ik zin kreeg om hem vanachter zijn desk te sleuren en hem een klets tegen zijn bakkes te geven.”

Een laatste ergernis is het feit er in het Westen teveel wordt geconsumeerd. “Zelf eet ik één keer per dag en dat is meer dan genoeg. Maar een groot deel van de bevolking is vel te dik en eet te veel. Ik meen het: een cultuur waar meer dan 800 merken yoghurt bestaan, dat deugt niet.”

Bio van Herman Brusselmans

Meer Over:

Herman Brusselmans