.
Sasha & Davy, Sasha Rosen, Davy Gilles
zondag 19 maart 2023

Hier ergert Sasha zich aan

Dat zou ze toch willen veranderen aan zichzelf

Sasha Rosen focuste zich de voorbije jaren op haar gezin en haar zangcarrière maar speelt nu binnenkort opnieuw een rol in de musical ‘If I Fall’.

Als vrouw ga je jezelf vaak wegcijferen voor het gezin en voor de kinderen. In veel gevallen resulteert dit uiteindelijk in een scheiding omdat men plots gaat beseffen dat er nog meer in het leven is.

Door het gezinsleven gaan dames en meisjes hun uiterlijk en voorkomen verwaarlozen, met alle gevolgen van dien. Men creëert een minderwaardigheidsgevoel dat uiteraard onterecht is.

Ook Sasha heeft bepaalde aspecten aan haar lichaam waar ze niet zo tevreden mee is, namelijk haar benen. “Hoewel Davy ze perfect vindt zo, zou ik ze graag iets langer en slanker willen zien. Het zou iets gemakkelijker zijn om broeken te kopen, want die zijn nu vaak óf te lang óf te strak”, onthult ze aan Story.

Uiteraard kan men hiervoor bepaalde chirurgische ingrepen overwegen. Deze blijken vaak niet effectief of niet blijvend. Bovendien is Sasha wat dat betreft nog steeds een echte Hollander. “Ik let echt altijd op de prijs. Misschien geef ik wel iets meer uit aan reizen. Niet dat ik de duurste hotels uitzoek, maar ik wil wel graag naar een plek waar ik het beter heb dan thuis. Een beetje meer luxe zal je daar dus meestal wel terugvinden”, aldus Sasha in Story.

Bio van Sasha Rosen en Davy Gilles