.
Michel Van den Brande
maandag 16 oktober 2023

Hier gaf Michel Van den Brande veel geld aan uit

En het was zelfs niet voor zichzelf

Even heeft hij getwijfeld om terug deel te nemen aan The Sky is the Limit, maar uiteindelijk ging Michel Van den Brande overstag, bekent hij in Gazet Van Antwerpen. Dankzij een aantal nieuwigheden.

Zo trokken ze in een Witte Rolls Royce door Dubai, waar Sofie met een tijger kon wandelen en kochten ze een sacoche in Saint-Tropez. “Een met haar op, da’s blijkbaar mode”, grapt Michel. “Ik mag het alleszins hopen, want ze kostte 5.000 euro.”

Nog niet lang geleden nam Michel ook een single op met de bewoners van de instelling waar vriend Wim woont. Michel krijgt als bekende, welgestelde ondernemer wel vaker vragen om mensen en organisaties te helpen.

“Maar je kunt niet de hele wereld helpen”, merkt hij op in Gazet Van Antwerpen. “Ik laat doorgaans Sofie antwoorden, zij is kordater. Mensen reageren niet altijd even goed op een afwijzing.”

Michel Van den Brande wil zelf ook graag wat meer van het leven profiteren, maar zijn bedrijf zomaar aan privé-investeerders verkopen, strookt niet met zijn gevoel. “Ik wil graag betrokken blijven, maar niet meer elke ochtend om half vijf aan m’n bureau zitten”, legt hij uit.