.
Hilde Gijsbrechts in Wittekerke
dinsdag 21 november 2023

Hilde Gijsbrechts: “Ik sta daar niet voor te springen”

Maar het zal toch een keertje moeten

Het is alweer eventjes geleden dat we Hilde Gijsbrechts nog in een recente rol op televisie zagen. 2 jaar geleden dook ze nog even op in ‘Lisa’, maar sindsdien werd het weer stil rond de actrice.

“Ik heb het geluk dat ik één keer per jaar een theaterstuk mag doen in De Roxy in Sint-Truiden. Dit jaar laat mijn agenda dat jammer genoeg niet toe. Maar ik ben zo druk bezig met de verpleging dat ik geen tijd heb om het acteren te missen. Ik heb zelfs geen tijd voor hobby's. Gelukkig is mijn werk ook een hobby geworden”, zegt ze in Primo.

Maar ontspanning op tijd en stond is heel belangrijk. En daar probeert Hilde toch de nodige tijd voor te maken.

“Voor mij is een dag doorbrengen met mijn gezin pure me-time. Mijn dochter Britt en zoon Bo wonen nog thuis. Bo voetbalt en geregeld heeft hij hier of daar een mankemen- tje. Dan vindt hij het handig dat mama verpleegster is. Britt zit nu in haar laatste jaar en zal hoogstwaarschijnlijk ook verpleging gaan studeren. Zij zou graag als verpleegkundige in het leger willen werken om dan op buitenlandse missie te kunnen gaan. Gezien de huidige situatie sta ik daar niet meteen voor te springen, maar ze moet haar dromen volgen. Houden van is ook loslaten.”

Bio van Hilde Gijsbrechts

Meer Over:

Hilde Gijsbrechts