.
Hilde Van haesendonck
dinsdag 4 april 2023

Hilde Van haesendonck: “Acteren hoeft voor mij niet meer” 

Tenzij ze een leuke rol krijgt aangeboden 

Toen Hilde Van haesendonck na 5 jaar uit ‘Familie’ werd geschreven, had ze daar behoorlijk snel vrede mee. Haar collega Ludo Hellinx iets minder. Hij was vooral boos en ontgoocheld.

“Ik ben vooral dankbaar voor de vijf jaar dat ik heb mogen meespelen. Toen ik na mijn carrière in het theater met pensioen ging, kreeg ik meteen die rol in ‘Familie’ aangeboden. Ik heb die graag gespeeld. Maar alweer was ik vaak van ’s morgens tot ’s avonds weg. Nu mijn man ook op pensioen is, zijn we blij dat we eindelijk dingen samen kunnen doen”, vertelt Hilde in Primo.

Het koppel gaat nu samen wandelen, fietsen, naar het theater of op reis. Maar ze genieten ook van het succes dat hun zoon Seppe Nobels heeft.

“Ik ben gisteren nog in zijn restaurant Instroom in Antwerpen geweest, waar hij met vluchtelingen in de keuken werkt en elk gerecht een eigen verhaal heeft Fantastisch wat hij daar doet. “

Seppe Nobels kennen we ook als chef bij ‘Restaurant Misverstand’. Daar werkt hij samen met jongdementerende mensen. “Zalig om te zien hoe mijn zoon met zijn personeel omgaat. Het is als ouder heerlijk om te zien dat je zoon op zo’n goede manier in het leven staat.”