.
Hilde Van haesendonck in Familie
zaterdag 8 april 2023

Hilde Van haesendonck: “Hij vindt het goed dat ik rust neem” 

Ze heeft een bekende zoon 

Wisten jullie dat chef-kok Seppe Nobels de zoon is van ‘Familie’-actrice Hilde Van haesendonck. Hilde is erg trots op haar zoon en vindt dat hij het ongelooflijk goed doet op televisie.

Seppe zei ooit al eens in een interview dat zijn moeder er niet altijd voor hem was en Hilde kan hem geen ongelijk geven. “Ik was ’s avonds en in het weekend meestal niet thuis. Ik moest in het theater spelen. Maar ik zeg vaak ‘sorry dat ik er te weinig was voor jullie’ tegen Seppe en onze dochter Ellen”, zegt Hilde in Primo.

Seppe komt net zoals zijn mama geregeld op televisie, als is dat bij Hilde nu een pak minder dan vroeger. Maar daar is Seppe blij om.

“Hij vindt het goed dat ik eindelijk wat rust neem. Frank en ik hebben nu tijd om samen op reis te gaan. Daar hadden we vroeger nooit tijd voor.”

Voor Hilde hoeft acteren niet meer per se. Behalve als haar een mooie rol wordt aangeboden. “Ik heb niet meer de behoefte om op de scène te staan. Ik kan terugblikken op een mooie carrière, vooral in het theater, maar ook op tv. Ik zal wel zien wat er nog komt.”

Bio van Hilde Van haesendonck