.
Hilde Van Mieghem
maandag 3 oktober 2022

Hilde Van Mieghem: “Ik heb me ernstig kwaad gemaakt”

Het liep allemaal fout

Wanneer we het hebben over de energiefacturen, dan wordt iedereen een klein beetje depressief. De prijzen swingen de pan uit en het lijkt wel alsof we de facturen niet rap genoeg kunnen betalen.

Actrice Hilde Van Mieghem vergat een factuur te betalen en zij werd al meteen verbaal agressief aangevallen door haar energieleverancier. Iets wat zij niet vindt kunnen. Zeker niet nadat ze zelf maandenlang moest wachten op een terugbetaling.

“Ik had verspreid over het jaar 1.000 euro voorschot te veel betaald voor mijn elektriciteit. Een fiks en zeer welkom bedrag. En dan was er nog gedoe rond de afrekening van mijn gas: ik moest zogezegd 5.9000 euro opleggen, maar ze hadden te veel aangerekend.”

En op dat alles moest Hilde 2 maanden wachten voor een rechtzetting. Toen ze dan ook dat agressieve bericht kreeg, hield ze zich niet lang in om van haar oren te maken.

“Maar ik denk dat mijn telefoontje heeft geholpen, want ik heb mij ernstig kwaad gemaakt. Nog maar eens een bewijs dat je in het leven op je strepen moet staan.”

Bio van Hilde Van Mieghem

Meer Over:

Hilde Van Mieghem