.
News Image

Hoe zou het met Danzel zijn?

Kennen jullie Danzel nog?


Danzel kennen we allemaal nog van zijn wereldhit Pump It Up, maar hoe gaat het ondertussen met Johan Waem, zoals Danzel in het echte leven heet?



Danzel kwam voor het eerst piepen tijdens Idool 2003 maar het was pas een jaar later dat hij volledig zou doorbreken dankzij de monsterhit Pump It Up. In Vlaanderen horen we niet veel meer over Danzel maar in Polen en Rusland is hij een superster.



De eerste maand van 2019 is nog maar halverwege maar Danzel zat al tienmaal op het vliegtuig richting het voormalige Oostblok waar hij vooral in Polen en Rusland nog steeds immens populair is. Voor sommige concerten in Rusland moest hij zelfs contracten tekenen waarin staat dat hij niet over de concerten mag praten. Trad Danzel al op voor president Poetin? Wie zal het zeggen...



De cijfers die Danzel kan voorleggen zijn fenomenaal. Andere Vlaamse artiesten kunnen enkel maar dromen van 4,5 miljoen verkochte platen. Toch krijgt Danzel bij ons vaak de vraag “of hij nog iets in de muziek doet”. Ja dus, lacht Danzel.


Bio van Danzel

Meer Over:

Danzel