.
News Image

Hoera voor Anja Yelles

Er valt wat te vieren.


Zangeres Anja Yelles is reeds jarenlang een vaste waarde in showbizzland. Met haar sprankelend enthousiasme en brede Yelles-lach zorgt ze steevast voor ambiance en een vrolijke sfeer op en naast het podium. Ze is een graag geziene artieste tussen haar collega's en voor haar fans maakt ze heel graag tijd.



Ze scoorde sedert de jaren tachtig al talrijke hits waaronder bv. 'De Vlaamse Twist', 'Agadu', 'Helikopter',... en uiteraard haar kaskraker 'De soep is aangebrand'. Haar jongste 'Hambamba' werd vorige zomer uitgebracht.



'Hiep hiep hoera' is een feesttekst terug van haar hand en werd reeds vorig jaar als bijkomende nummer op haar recentste singel gezet. Daar zij dit themaliedje zo vaak her en der op diverse verjaardagsfeestjes en partijen bracht kon Anja echt niet anders dan 'Hiep hiep hoera' extra in de picture zetten en als eigen volwaardige nummer uit te brengen. Dat verdient het ook.



Vergeet vanaf nu happy birthday of lang zal ze leven. Vanaf nu schreeuw je 'Hiep hiep hoera' mee voor alle jarigen. 'Hiep hiep hoera' !! Dit zal zéker vaak aangevraagd worden tijdens diverse feestelijke evenementen. Een thema van alle tijden voor jong en oud in een poppy en eigentijds jasje. Anja zal niet alleen de jarige maar eveneens het publiek weer bekoren met deze partysong.


Bio van Anja Yelles

Meer Over:

Anja Yelles