.
Leah Thys
zaterdag 8 juni 2024

Hoeveel dodelijke slachtoffers vallen er in seizoensfinale Thuis?

Spannend! Nog maar 4 afleveringen tot de seizoensfinale van Thuis… 

Met een seizoensfinale die dit jaar vroeg valt, telt dit Thuis-seizoen officieel nog maar 4 afleveringen, waarvan 1 dubbelaflevering. Wat kan je in die laatste week allemaal nog verwachten? Lees snel verder om het te ontdekken!

Voor de kijkers is het ondertussen meer dan duidelijk: Abel (Bas Van Weert) is niet te vertrouwen. In de aflevering van vrijdag begon het dokter Judith (Katrien De Ruysscher) stilaan ook te dagen dat Abel wel eens vieze plannetjes zou kunnen hebben. Wou hij Therese (Dara Oguntubi) echt gewoon verzorgen of was er meer aan de hand? En wat is hij verder nog van plan met Britt (Apollonia Sterckx) nu ze bij hem ingetrokken is en hij dus vrij spel heeft?

Met de bedreigingen ten huize Bastiaens-De Decker, drugsdealer Gregory (Andres Doise) die ongrijpbaar lijkt, en Dries (Yemi Oduwale) die neergestoken werd door Robin (Frits De Ruyter) zou je bijna vergeten dat er ook nog een proces op til staat. Met Karin (Kadèr Gürbüz) tegen Tom (Wim Stevens) wordt het hard tegen hard in de rechtbank. Wie trekt er finaal aan het langste eind, en moet Marianne (Leah Thys) naar de gevangenis of niet?

Lowie (Mathias Vergels) lijkt met de hulp van nonkel Frank (Pol Goossen) terug op het rechte pad. Maar in zijn brokkenparcours van de afgelopen weken heeft hij wel heel wat slachtoffers gemaakt. Kan Viv (Lynn Van den Broeck) hem vergeven en vinden ze elkaar terug? En wat dan met Silke (Ivana Noa)?

Nog heel wat open vragen dus voor de Thuis-kijkers. Hopelijk krijgen ze een antwoord in de komende dagen!