.
News Image

Holland-België comedy in Jonas & Van Geel

Luchtige Jonas & Van Geel op vrijdagavond.
Jonas Van Geel is nog niet helemaal bekomen van het bezoek van Robbie Williams afgelopen dinsdag, maar gaat er op vrijdag 14 oktober 2016 alweer keihard tegenaan. In een nieuwe late night van Jonas & Van Geel ontvangt hij dit keer geen wereldster, maar wel twee comedians: de oer-Vlaamse Urbanus en Nederlander/nieuwe Belg Jan Jaap van der Wal. Dat er gelachen mag worden, staat vast.

Jan Jaap liet zich als jonge kerel inspireren door het werk van zijn grote voorbeeld Urbanus. En die appreciatie is zeker wederzijds. Jan Jaap woont al even in België en dus vindt Jonas het hoog tijd om te testen of hij al goed is ingeburgerd. In ‘Plezante Pictionary’ wordt zijn kennis van het Vlaams op de proef gesteld. Waarom er naakte vrouwen worden getekend, is niet helemaal duidelijk…

Als België en Nederland ooit samen een televisiezender willen opstarten, hebben ze alvast twee nieuwslezers achter de hand. Jonas en Jan Jaap brengen op uiterst professionele wijze het állerbelangrijkste nieuws uit beide landen.

Urbanus zorgt deze week ook voor de muziek in Jonas & Van Geel. Hij wil het publiek graag muzikaal verwennen met een mooie versie van ‘Als Moeder Zong’. Zijn performance wordt echter brutaal verstoord door metalband Fleddy Melculy. Komt Urbanus de schok te boven?

Jonas & Van Geel, vrijdag 14 oktober om 22.00 op VTM.

Bio van Robbie Williams, Jan Jaap van der Wal en Urbanus