.
Fien Germijns
vrijdag 26 augustus 2022

“Hopelijk behandelen ze Fien Germijns niet zoals haar”

Dat zou nefast zijn voor haar carrière

Met Fien Germijns heeft de VRT goud in handen. De nieuwe presentatrice straalt een ongelooflijke naturel uit en past niet binnen het ideaalbeeld dat veel zenders voor ogen hebben. Ze heeft geen maatje 34 en dat is meer dan ok. Zolang ze zich goed in haar vel voelt, zal ze dat ook uitstralen.

En dat ze zich goed in haar vel voelt, dat deelt Fien graag met haar volgers op Instagram. Onlangs postte ze nog een foto van haar arm met daarbij;: ‘Opperhoofd van de bende van ‘den dikken arm’. Wel een heel gelukkig opperhoofd!”

En hoewel Fien nu erg geliefd is bij het publiek en de kijkers, moet ze toch opletten. Opletten dat het allemaal niet wat te geforceerd wordt. Want dat kan wel eens heel snel gaan tegensteken.

En dat is tv-criticus Jules Hanot ook al opgevallen. “Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat ze soms te veel het sympathiekste meisje van de klas wil zijn. Dat is toch een werkpunt. Ik zie haar niet meteen duidingsprogramma’s als ‘Terzake’ presenteren. Maar in een quiz als ‘Switch’ zit zij perfect op haar plaats”, zegt hij in Dag Allemaal.

De tv-criticus hoopt bovendien nog één ding. “Dat ze haar maar niet behandelen zoals VTM Julie Van den Steen behandelt en haar een programma als ‘Vakantiehuis For Life’ laten presenteren. Want door zo’n talent onder haar niveau te laten presteren, kan je iemand verbranden.”

Bio van Fien Germijns

Meer Over:

Fien Germijns