.
Nicole en Hugo
maandag 30 januari 2023

Hugo Sigal: “Dat heeft mij zoveel plezier gedaan”

Hij wordt op handen gedragen

Begin november vorig jaar overleed Nicole Josy, de levenspartner van Hugo Sigal. Voor Hugo een heel pijnlijk afscheid, eentje waar hij het nog altijd bijzonder moeilijk mee heeft. Maar Hugo komt er stilletjes aan bovenop, op zijn tempo, wat goed voelt voor hem.

De voorbije jaren wist Hugo altijd veel voldoeningen te halen uit projecten zoals ‘#LikeMe’. Dat valt nu weg. Maar Hugo hoopt dat er nog zo’n toffe projecten op zijn pad komen.

“Er is zeker nog de zin om te zingen en te acteren. Ik laat het gewoon op me afkomen. Ik zal zelf beslissen wanneer de tijd is gekomen om weer op het podium te staan. Maar vroeg of laat zal dat opnieuw gebeuren, dat voel ik gewoon”, vertelt Hugo in Dag Allemaal.

Hugo heeft veel moeite met het verwerken van het verlies van zijn geliefde Nicole. Hij schakelde zelfs een rouwconsulente in. Maar hij is ook dankbaar voor de vele steun van de fans en zowat iedereen in Vlaanderen.

“Ik heb daar veel over gesproken met ons Col. Ik wou dat ze wist hoe de mensen over haar en over ons samen dachten. De liefde van het publiek die wij hebben teruggekregen, heeft mij enorm veel plezier gedaan.”

Bio van Hugo Sigal

Meer Over:

Hugo Sigal