.
Hugo Siegal
woensdag 18 januari 2023

Hugo Sigal: “Dat was een heftige dag”

Maar hij heeft er ook van genoten

In november 2022 kwam Nicole Josy heel plots te overlijden. Een harde klap voor haar man Hugo Sigal om te verwerken, een ondragelijke pijn om te dragen. Ondertussen zijn we zo’n 2 maanden ver en krabbelt Hugo beetje bij beetje terug overeind.

Overal waar Hugo komt, wordt hij erover aangesproken. Maar ook overal waar Hugo komt, wordt hij op handen gedragen door zowat iedereen. Jong en oud, iedereen heeft Hugo in hun hart gesloten.

Dat merkte Hugo ook op het eerste openbare evenement waar hij aan deel nam. Dat was samen met #LikeMe op de voorstelling van hun vierde seizoen.

“Dat was een heftige dag. We hebben serieus wat bioscoopzalen gedaan en het was telkens weer met dezelfde schwung en hetzelfde enthousiasme dat ik die aankondigingen deed. We hebben dat met de hele ploeg gedaan, ze hebben me gedragen. Maar ik was stikkapot, ook al heb ik het heel graag gedaan”, klinkt het in Dag Allemaal.

Het 4de seizoen is ook meteen het laatste seizoen van de populaire reeks en Hugo moet toch toegeven dat hij dat erg jammer vindt. “Maar ik ben ook blij dat ik daar vijf jaar deel van heb mogen uitmaken. Mocht er een film komen, zoals hier en daar gesuggereerd wordt, dan hoop ik dat ze mij erin schrijven en dan ga ik dat uiteraard doen.”