.
Hugo Sigal
dinsdag 19 december 2023

Hugo Sigal: “Ik praat nog steeds luidop tegen haar”

Ze is altijd dichtbij

Het wordt een bijzondere oudejaar voor Hugo Sigal. Andere jaren gaat hij elke keer vieren bij zijn broer, maar dit jaar wordt hij op de planken verwacht bij de Winterrevue. Daar vertoeft hij in het gezelschap van onder andere Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Helle Vanderheyden, Ann Van den Broeck en Bart Kaëll en Luc Appermont.

“Luc en Bart dachten eerst dat het een namiddagvoorstelling was. 'Zeg, tot hoe laat is dat?' vroeg Bart. 'We hebben om elf uur nog een restaurant geboekt.' 'Ho, maar het is wel de hele avond!', zei ik. We beginnen iets later, zodat we met het publiek kunnen aftellen naar middernacht. En daarna is er een feestje. Voor mij zal dat nieuw zijn. Dat gaat heel emotioneel worden, want het is mijn tweede nieuwjaar zonder Nicole”, zucht Hugo in Dag Allemaal.

Nicole is nog geen minuut uit Hugo’s gedachten geweest en hij voelt dat ze over hem waakt. Zo is ze altijd dicht bij haar grote liefde.

“Haar assen staan thuis en ik heb ze ook in een klein gouden solsleuteltje rond mijn hals. En als ik thuiskom, praat ik luidop tegen haar.”