.
Hugo Sigal
donderdag 19 januari 2023

Hugo Sigal: “Ik was zo ontroerd door zijn vraag”

Hugo Sigal openhartig

Het zijn lastige maanden geweest voor Hugo Sigal. Na het overlijden van Nicole Josy, zijn vrouw, kwam hij in een diepe put terecht. Hij wist even niet meer hoe het verder moest zonder zijn geliefde vrouw en moest tijd nemen om uit een diep dal te klimmen.

Na een aantal maanden gaat het beter met Hugo en krabbelt hij rustig weer overeind. Hij neemt de draad van het leven weer op en komt weer meer en meer onder de mensen.

Peter Van de Veire maakte onlangs bekend dat zijn nieuwe radioshow ‘Goeiemorgen morgen’ zou heten, als mooi eerbetoon aan het duo ‘Nicole & Hugo’. Dat doet Hugo veel plezier.

“Peter heeft me dat persoonlijk gevraagd en ik was zo ontroerd. Ook Nicole zou ongelooflijk trots zijn. Elke ochtend zullen de Radio2-luisteraard aan haar denken. Daarom kom ik ook met veel plezier naar de studio op 23 januari voor de eerste uitzending van ‘Goeiemorgen morgen!’”, zegt Hugo in Story.

Zelf zingen, dat zit er nog niet meteen in. Maar het is niet meteen uitgesloten. “Daar is het nu nog eventjes te vroeg voor. Duetten zal ik trouwens nooit meer zingen, dat doe ik alleen met Nicole. De zin om te acteren is er wel nog steeds, maar ook daar wil ik nog even mee wachten.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Hugo Sigal en Peter Van de Veire