.
Nicole & Hugo
donderdag 15 december 2022

Hugo Sigal is dankbaar: “We proberen hem zo goed mogelijk op te vangen”

Hij heeft veel steun van hen

Echte vrienden zijn er in goede en kwade dagen. Ook voor Christel en Didier en hun beste vriend Hugo Sigal telt dat. Zij waren erbij toen Nicole Josy stierf en namen Hugo in huis nadat Nicole kwam te overlijden.

“Overdag hielp ik hem bij het regelen van de begrafenis. Ik heb haar kleedje mee mogen kiezen. Elke dag nog ben ik Colleke gaan bezoeken in het funerarium. Ze zag er heel mooi uit. Het was precies een poppemieke dat daar lag”, zegt Christel in Dag Allemaal.

Hugo werd goed opgevangen door Christel en Didier, al waren zij niet de enige die er voor Hugo waren. Ook z’n manager en diens vrouw en heel wat andere vrienden en familie stonden voor hem klaar, dag en nacht.

“Hij heeft ons ook al duizend keer bedankt, maar we doen dit echt met alle plezier. We hebben hem zo goed mogelijk opgevangen. Tijdens de uitvaartdienst had hij het bijzonder moeilijk. Een gebroken man… met een gebroken hart. Die liefde voor elkaar was immens bij hen.”

Hugo heeft altijd gezegd dat ze voor eeuwig en altijd bij elkaar blijven, en ook na de dood van Nicole is dat niet anders. “De urne staat nu bij Hugo in de living. Een hele mooie urne. Dat doet hem goed. Hij heeft nu het gevoel; ze is terug bij mij.”

Bio van Nicole Josy, Nicole & Hugo en Hugo Sigal