.
Gunther Levi en Charlotte
dinsdag 10 september 2024

Huwelijk Gunther Levi en Charlotte voorbij?

De zanger reageert.

Het is ondertussen 8 jaar geleden dat Gunther Levi en Charlotte Nollet in het huwelijksbootje stapten. Volgens Dag Allemaal bevindt dat bootje zich momenteel in moeilijk vaarwater. "Het moét weer goed komen", lezen we op de cover van het weekblad.

"Ik ga niet ontkennen dat wij al een poosje in een stormachtige situatie zitten", reageert Gunther Levi deze week in Dag Allemaal. De geruchten gingen de ronde dat Charlotte en Gunther uit elkaar zouden zijn, maar dat ontkent de zanger. Wel geven de twee elkaar wat ruimte.

Wat de reden is voor de moeilijke situatie is niet duidelijk, maar er is met zekerheid geen derde in het spel. Charlotte en Gunther werken aan hun huwelijk en dat is hoopgevend nieuws. Zowel Gunther als Charlotte werken hard, Gunther is ook heel vaak van huis om solo te gaan optreden of een zaal of tent op z'n kop te zetten met de collega's van De Romeo's. Daarnaast is hij ook nog eens politiek actief. En laten we niet vergeten dat Charlotte en Gunther een prachtige zaak Artfashion in Herentals hebben.