.
Ian Thomas
vrijdag 1 juli 2022

Ian Thomas: “Dat was echt overdreven”

Er moest iets gebeuren

De afgelopen maanden moesten we eens goed kijken toen we Ian Thomas op televisie zagen verschijnen. De altijd goed afgetrainde zanger was een aantal kilo’s bijgekomen en dat was voor een stuk te wijten aan zijn vernieuwde levensstijl.

Ian was lange tijd veganist en is daar sinds een tijdje van af gestapt. En ondanks zijn vernieuwde levensstijl voelde de zanger zich niet 100% goed in zijn vel. De kilo’s die er waren bijgekomen, moesten er terug af en liefst zo snel mogelijk.

En ondertussen heeft het harde werken en sporten geloond, want Ian kan met trots zeggen dat hij in zeven maanden tijd 20 kilo is kwijtgespeeld.

“Ik kwam van 103.9 kilo en weeg nu 83.. Mijn metabolische leeftijd was een jaar geleden 37. Dat was echt overdreven”, klinkt het in Tv Familie.

En wie dacht dat Ian elke dag stevig heeft getraind, die moet de zanger teleurstellen. “SkinnyLove en mijn coach Alain Indria heeft mijn drang naar zoet, zout en voet doen wegebben. Vanaf mijn eerste 10 kg minder voelde ik me zo energiek dat ik terug ben beginnen sporten. Ik ga vooral weer bewuster met voeding om. Als vegan kwam ik vaak in de natuur- en dieetwinkel die Alain vroeger had en hij heeft nu ook die kilo’s er terug af gekregen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Ian Thomas

Meer Over:

Ian Thomas