.
Ignace Crombé
vrijdag 1 juli 2022

Ignace Crombé: “Er zijn heel wat tranen gevloeid”

Hij had maar 6 maanden meer te leven

Het einde van 2022 verliep in mineur voor gewezen Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé. Hij kreeg te horen dat hij agressieve pancreaskanker had met uitzaaiingen. Het verdict was hard want Ignace zou volgens de dokter nog maar 6 maanden te leven hebben.

We zijn nu ondertussen een goede zes maanden ver en Ignace is nog steeds onder ons. Al staat zijn hele leven sinds de kanker serieus op zijn kop. Ignace is fel vermagerd en dankbaar voor elke dag die hij krijgt.

Na twee reeksen van zes chemokuren zag het er even hoopvol uit. “Na de eerste reeks was d etumor wat gekrompen, nu kreeg ik het goeie nieuws dat de situatie stabiel is gebleven. Ik heb tot 26 juli een rustperiode voorgeschreven gekregen, zodat mijn lichaam wat op adem kan komen. Daarna start een nieuwe behandeling”, vertelt Ignace in Tv Familie.

Zo’n chemokuur is een ware marteling voor Ignace. Maar hij heeft het er graag voor over. Zeker als het hem extra tijd kan opleveren met zijn geliefden.

Voor wie het ook een harde klap is, is voor dochter Axelle. “Er zijn tranen gevloeid, zowel bij haar als bij mij. Het verhaal speelt in haar hoofdje, maar ik ben supertrots op haar. Voor haar en mijn vriendin Nathalie blijf ik vechten. Uiteraard ook voor mezelf, want mijn leven is allesbehalve voltooid.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Ignace Crombé

Meer Over:

Ignace Crombé