.
Ignace Crombé en Axelle
vrijdag 29 juli 2022

Ignace Crombé langer in ziekenhuis

Nog meer pech voor ondernemers.

Gewezen Miss Belgium Beauty-organisator Ignace Crombé ligt in het ziekenhuis AZ Groeninge waar men hem behandelt nadat bij met pancreaskanker gediagnosticeerd werd. Omdat Ignace al bijna een week geen update op Facebook zette, maakten verschillenden van zijn vrienden zich zorgen. Ondertussen heeft Ignace de stilte doorbroken.

"Alsof de pijn nog niet erg genoeg is en ik zo verlangde om mijn dochtertje Àxelle na een week op bezoek te krijgen in AZ Groeninge te Kortrijk, verneem ik dat mijn keppe nu ook in het ziekenhuis in Luxemburg ligt na een zware val met de elektrische step op vakantie met haar mama", schrijft Ignace. Bij die val liep Axelle twee breuken op, zij moest zelfs met een ziekenwagen naar het ziekenhuis gebracht worden en werd daar zelfs opgenomen.

Het hart van papa Ignace breekt nu hij zijn dochter langer zal moeten missen. Omwille van een ziekenhuisopname kan Ignace Crombé zijn dochter niet gaan bezoeken, het kan zelfs nog even duren voor die twee elkaar in het echt zullen zien. "Ik kreeg het nieuws dat ikzelf nog minstens 1 à 2 weken in AZ Groeninge zal moeten verblijven. Waar blijft die vakantie ?", vraagt Ignace zich af.

Als 'Deureduwer' weet Ignace dat er na regen weer zonneschijn komt, hopelijk is hij snel van de pijn verlost en kan hij het ziekenhuis even snel weer verlaten.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Ignace Crombé

Meer Over:

Ignace Crombé