.
Kobe Ilsen en Viktor Verhulst
dinsdag 17 augustus 2021

Ilsen & Verhulst samen met Spring op Studio 100 Rewind Party in Sportpaleis

Dat gaat een feestje worden!

Naar aanleiding van het 25 jarig bestaan van Studio 100 kunnen de fans van het eerste uur op 3, 4 & 5 december genieten van een uniek optreden van Spring in het Antwerpse Sportpaleis tijdens de Studio 100 Rewind Party. Studio 100 maakte ondertussen bekend dat de DJ-sets tijdens dit evenement verzorgd zullen worden door niemand minder dan ‘Ilsen & Verhulst’ en ‘Omdat Het Kan Soundsystem’. Een groot feest is dus verzekerd!

‘Ilsen & Verhulst’ (aka Viktor Verhulst & Kobe Ilsen) maakten hun officiële debuut op Tomorrowland, maar dit najaar zetten ze met veel plezier het Sportpaleis op stelten met een hoop nostalgische (Studio 100-)hits. ‘Omdat Het Kan Soundsystem’ maakte reeds succesvolle DJ-remixen van bekende nummers van Spring en Samson & Gert.

Fans die het feestje van het jaar niet willen missen moeten zich echter wel haasten want de Studio 100 Rewind Party op 4 & 5 december is reeds uitverkocht. Voor 3 december zijn er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar via https://studio100.com/rewindparty

Viktor Verhulst: “Als er één fan is van het eerste uur bij Studio 100 dan ben ik dat wel. Ik ben er letterlijk mee opgegroeid. Sowieso maken we er met ‘Ilsen & Verhulst’ altijd al een dik feestje van. Ik zou zeggen: Sportpaleis, maak uw borst maar al nat!”

Download onze app voor iOS of Android