.
Ingrid uit B&B Zoekt Lief
maandag 12 augustus 2024

Ingrid uit ‘B&B Zoekt Lief’: “Hij had me graag in bikini gezien” 

Hij vertoonde ongepast gedrag 

Als we alle verhalen over Jelmont uit ‘B&B Zoekt Lief’ nu horen, lijkt het onwaarschijnlijk te zijn dat VTM de man ooit heeft laten deelnemen aan het programma. Hij is veroordeeld voor ontucht met 2 patiënten in een vorig leven en als we de kandidaten van het programma mogen geloven vertoonde hij ook tijdens de opnames ongepast gedrag.

“Weet je dat hij zelfs aan de filmploeg heeft gezegd dat hij me graag eens in bikini had gezien in z'n zwembad? Dat had toch ook alarmbellen kunnen doen afgaan. Maar zelfs toen we aan de regisseur zeiden dat Jelmont geen enkele oprechte bedoeling had en enkel z'n weddenschap wou winnen, kon er geen sprake van zijn dat de opnamen werden stilgelegd. Nochtans gaven ze zélf toe: 'Zo'n vreselijke man, dat hebben wij nog nooit meegemaakt.’”, vertelt deelneemster Ingrid aan Dag Allemaal.

Ingrid is erg kwaad, op Jelmont, maar ook op VTM. Ze vindt het verschrikkelijk dat ze niks meer gehoord heeft van VTM hierover.

“Een psycholoog heeft mij gebeld, maar daar had ik niks aan. Ik voel dat je boos bent', zei die. Ja, dat zal wel! Nu heb ik zelfs ruzie met Vicky en krijg ik op straat negatieve commentaar omdat ik zogezegd de aandacht opzoek.”