.
News Image

Is Sieg De Doncker de nieuwe Niels Destadsbader?

Ziet VTM in Sieg de opvolger van Niels?


Vrijdag start het nieuwe seizoen van The Voice Kids en naast presentatrice An Lemmens staat niet langer Kürt Rogiers maar wel Sieg De Doncker. Sieg weet als één van de Ketnet “Helden” hoe hij moet omgaan met kinderen en sinds hij meedeed aan Steracteur Sterartiest weet hij als geen ander wat het is om op een podium te staan en hoe stresserend dat is. In TV Familie verduidelijkt hij dat hij zijn rol bij The Voice Kids vooral zo zal invullen: “’t Is mijn bedoeling die jongens en meisjes op hun gemak te stellen, er voor hen te zijn.”

Sieg De Doncker geeft toe dat hij wel verrast was dat VTM hem na een auditie koos als opvolger voor Kürt Rogiers. “Ik reik nog niet tot aan Kürt z’n enkels!” Toch wordt volgens TV Familie nu al gesuggereerd dat ze bij VTM Sieg De Doncker willen opvoeren als een soort tweede Niels Destadsbader. “Vlot, aantrekkelijk, jong en multi-inzetbaar.”

Sieg zelf ziet toch verschillen tussen hem en Niels. Niels ziet hij vooral als showpresentator, terwijl hij zichzelf meer ziet als “man on the field”.