.
Metejoor
dinsdag 13 december 2022

Is zus van Metejoor jaloers op haar broer?

Hij vertelt het zelf

Dankzij ‘Night Of The Proms’ staat nu ook Lisa Van Rossem, de zus van Metejoor, een beetje meer in de spotlights. Lisa trok de voorbije jaren rond als achtergrondzangeres bij haar broer Metejoor, maar zou net zo goed een solocarrière kunnen starten.

Lisa nam 6 jaar geleden deel aan ‘The Voice Van Vlaanderen’, maar winnen deed ze niet. Niet veel later ging ze sukkelen met haar gezondheid en een solocarrière leek verder weg dan ooit.

“Ze is gezond jaloers, maar vooral heel fier en dankbaar. Ik vind het heel fijn dat ze er altijd bij is. Mijn publiek leert haar nu ook kennen en ze heeft zelfs eigen fans die zwaaien met bordjes met haar naam op”, glundert Metejoor in Story.

Momenteel gaat Lisa dus nog vooral mee met Joris op tournee, maar hij verwacht dat ze het toch ooit nog eens solo zal willen proberen.

“Weet je, toen zij aan ‘The Voice’ meedeed, was ik gezond jaloers op haar. Ik was boos op mezelf want zij durfde deelnemen aan zangwedstrijden, ik niet. Achteraf gaf zij mij een duwtje in de rug door mij in contact te brengen met producer Hans Francken.”