.
Isabelle Olivier en Matthieu Angel uit Blind Getrouwd
dinsdag 12 september 2023

Isabelle en Matthieu zeiden ja in Blind Getrouwd

Is dit de perfecte match?

Maandagavond 11 september waren zowel de spanning als de opluchting doorheen het scherm voelbaar tijdens de tweede aflevering van 'Blind Getrouwd'. Zo zenuwachtig Isabelle en Matthieu waren in de uren voor hun huwelijk, zo enthousiast waren ze wanneer ze mekaar voor het eerst zagen in het gemeentehuis, luttele seconden voor hun jawoord.

IT Team Manager Matthieu (28), zei op de ochtend van zijn huwelijk nog het volgende: “Het gevoel dat ik hoop te hebben als die deuren open gaan en ik mijn vrouw zie, is “wauw”. Dat ze daar met een big smile staat, stralend en gelukkig.” En dat is exàct hoe de 26-jarige hotelmanager Isabelle Matthieu tegemoet liep. Matthieus eerste reactie was er dan ook eentje om in te kaderen: zijn mond viel letterlijk open, en zijn eerste woorden waren - net zoals hij had gehoopt - “Woooow”.

Ook Isabelle was in de wolken met haar kersverse man: “Ik vind het echt ne superknappe. En gewoon ook hoe hij daar stond, met zijn glimlach en schijnbaar heel blij om mij te zien. Dat gaf mij meteen al een heel geruststellend gevoel. Zo van: het is nu al OK. Het was echt al een hele fijne eerste klik. Als we die lijn doorheen het hele experiment kunnen doortrekken, gaan we hele leuke tijden tegemoet.”